SON EKLENENLER

ASGARİ ÜCRETTE 2. ÖNEMLİ ADIM GELİYOR!

Asgari ücret görüşmelerine 'Taze Simit' damgasını vuracak  
03 Aralık 2018 19:56

Türk-İş'ten asgari ücrette ikinci adım. Önceki açıklamalarında Asgari Ücret Komisyonuna asgari ücretli bir işçi getireceklerini açıklayan Ergün Atalay bu seferde komisyon toplantısına taze simit götüreceklerini söyledi.

GÖRÜŞMELER TAZE SİMİT'LE AÇILACAK

Asgari ücret görüşmeleri Türkiye'de yoksulluğun simgesi 'SİMİT'le açıklacak.

TEKSİF 20. Olağan Genel Kurulu açılış programı 1 Aralık 2018 Cumartesi günü Anadolu Downtown Otel Ankara’da gerçekleştirildi. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY Genel Kurulda bir konuşma gerçekleştirdi.

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret komisyonu görüşmelerinin bu hafta perşembe (6 Aralık)günü yapılacağına değinerek 'Komisyona gidecekler giderken de taze simit götürecekler komisyonun bütün üyelerine' dedi.

DAHA ÖNCE DE KOMİSYONA ASGARİ ÜCRETLİ BİR İŞÇİ GETİRECEĞİZ DEMİŞTİ

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay daha önce yaptığı bir açıklamada da "(Asgari ücret komisyonu) Bu sene belki bir ilk olacak. Bir tane asgari ücretli, ya bayan ya bay, bir işçi vereceğiz komisyona. Çocuğu üniversitede olan, ücret alan. O, komisyon üyelerine bu parayla nasıl geçindiğini anlatacak" demişti.

SGKREHBERİ

ASGARİ ÜCRETLİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
yeter Çataklı
vallahi aldığımız mahisla kemal sunalin filmini geçtik zeytine ekmek deyil taş banacagiz o kadar kötü durumdayız ne olursunuz yardımcı olun arakandan beter durumdayım Reis diyor dört çocuk çaresizlik yüzünden oğlum liseden terk çıktı ise girdi yetişemiyoruz dört çocuk kolay deyil şimdiki aklım olsa bir taneden fazla çocuk etmezdim
SON EKLENEN HABERLER