SON EKLENENLER

EYT DERNEĞİ BAŞKANI: SONUÇ ALANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışman Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, emeklilikte yaşa takılanları ilgilendiren açıklama yaptı.
02 Haziran 2019 01:38

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışman Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, yaptığı açıklamada "ÖNEMLİ!SONUNA KADAR OKUMANIZI VE PAYLAŞMANIZI İSTİYORUZ. #EMEKLİLİKTEYAŞATAKILANLAR. Yaratılmak istenilen algılar; #EYTErkenEmeklilik istiyor.

YANLIŞ!! #EYTKazanılmış hakkını istiyor. DOĞRU. #EYTBütçeyeYük getirecek.

YANLIŞ!! #EYT nin haklarında, HİÇBİR BÜTÇE HESABI, SOSYAL GÜVENLİK HAKLARIMIZIN GASP EDİLEREK GERİYE GÖTÜRÜLMESİYLE, HUKUKSUZLUĞUN DEVAM ETMESİNİN GEREKÇESİ OLMAZ..

Devlet, anayasayla, sosyal güvenlik haklarımızı gerçekleştirme yükümlülüğü altına girmiştir.

Sosyal güvenlik sistemine güvendik. Şimdi sıra sizde, günü geldi. Hakkımız olan, hak edilmişin karşılığı, emeklilik hakkımızı insanca yaşam sürdürebilecek bir maaş istiyoruz.

BİZLER, TÜM TÜRKİYE ve DÜNYA biliyor ki; HAKLIYIZ!. HAKLIYIZ! HAKLIYIZ!. DAVAMIZDA HAKLILIĞIMIZ İLE SONUNA SONUÇ ALANA KADAR DA HAYKIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Hep söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Yaklaşan İstanbul yerel seçimi ile, birlikte en güzel tepkimiz demokratik hakkımızı kullanırken; sandıkta tercihimizi bizi anlayan, bizi dinleyen ve yanımızda olanlardan yana kullanmamız olacaktır.

ÖNCE HALK, ÖNCE MİLLET GELİR.’’ Dedi. 

KAMU MEB

ASGARİ ÜCRETLİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER