SON EKLENENLER

TAŞERON MAAŞLARINA ÇİFTE ZAM !

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından kadro alan taşeron işçilerin maaş zamlarına ilişkin bir görüş yayımlandı. Bu görüşe göre brüt olarak günlük 85.28 TL'nin altında çalışan işçilerin maaşlarını asgari ücret seviyesine yükseltilmek için zam yapılacağı bu zammın yanı sıra yüzde 4 oranında da bir zam yapılacağı ifade edildi.
27 Ocak 2019 15:24

Bir süredir tartışma konusu olan kadro alan taşeron işçilerin zam oranına ilişkin önemli bir görüş geldi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yazısı üzerine üç sayfalık bir görüş yazısı hazırladı.

24 Ocak 2019 tarihli bakanlık yazısında kadro alan taşeron işçilerin, beleyelerdekilerde dahil olmak üzere brüt olarak 85.28 TL kriterine bakılması istenedi.

Yazıda, günlük brüt ücreti 85.28 TL'nin altındaki tüm işçilere iki zam yapılacağı kaydedildi. Yazıda, 85.28 TL'nin altında kazanan işçilerin öncelikle, ücretlerinin asgari ücret düzeyine çekileceği ardından da bu ücretlere yüzde 4 zam yapılacağı kaydedildi. Ücret artışı ise 1 Ocak itibariyle geçerli olacak.

Kaynak:KAMU PERSONELİ.NET

ASGARİ ÜCRETLİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Serhat
Hükümet bir yandan siz bir yandan taseronlarla dalga gecin bakalım ne olacak. Çifte zam vay vaayyy . kimi kandırıyorsunuz.
Hasan Uçar
Artık belediye şirket elemanı görünen bizlerese bi çare öksüz kaldık ortada
SON EKLENEN HABERLER