SON EKLENENLER

Din Görevlileri Zor Zamanların Sessiz Kahramanlarıdır

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Din görevlilerinin dünyayı ve ülkemizi bir yılı aşkın süredir etkisi altına alan pandemi sürecisin vefalı kahramanları olduğunu söyledi.
26 Şubat 2021 19:17

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, Bolu ve Gerede, Mudurnu, Mengen ve Göynük İlçelerinde teşkilat çalışmasında bulundular. 

İlçe teşkilatları ile yapılan toplantılarda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir, zor zamanların kendine has şartları olduğunu belirterek “Din görevlilerimiz ülkemizin her zorlu sürecinde olduğu gibi Covid-19 ile mücadele sürecinde de Vefa Destek Gruplarında, Filyasyon ekiplerinde fedakarca çalışarak yardımlaşmanın, merhametin, dayanışmanın en güzel örneklerini verdiler. Karşılaştıkları onca sıkıntıya rağmen, zaman zaman uğradıkları saldırılara rağmen, Ayşe teyzenin yardım paketini, Ahmet Amca’nın ilacını, Fatma Nine’nin ihtiyacını götürmekten geri kalmadılar. Milletimizin gönlünde de müstesna bir yer edindiler” dedi. 

Ziyaretler

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Genel Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Koçak, Diyanet-Sen Bolu Şube Başkanı Bayram Tekeşin ile birlikte Bolu Valisi Ahmet Ümit’i ziyaret etti. 

Gerede ilçesinde sendikal çalışmalarda bulunan Genel Başkan Güldemir ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Yıldız Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerde Bolu Şube Başkanı Bayram Tekeşin ve Gerede İlçe Temsilcisi Halil Yalçın eşlik etti.

Diyanet-Sen heyeti ayrıca Mengen İlçe Müftüsü Mehmet Özkan, Mudurnu İlçe Müftüsü Necmi Ünsal ve Göynük İlçe Müftüsü Ümit Kartal’ı müftülük makamında ziyaret etti. İlçe Temsilcileri Muhammet Erdoğan ve Yaşar Asal da ziyaretlere eşlik etti.

SENDİKA BÜLTENİ

ASGARİ ÜCRETLİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER