SON EKLENENLER

YENİ PARTİ İDDİASINI YALANLAMADI

Yeni parti kuracağı iddiası Ankara kulislerini karıştıran Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla söylentileri ne doğruladı ne de yalanladı. 'Süreç'ten bahseden İnce, net bir dil kullanmadan, "Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım" dedi. İnce'nin paylaşımı 'Parti kurmaya açık kapı bıraktı' şeklinde yorumlandı.
02 Ağustos 2020 15:26

Yeni Şafak gazetesi yazarı Bülent Orakoğlu gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atmış, CHP'li Muharrem İnce'nin bayramdan sonra parti kuracağını iddia etmişti. Çok konuşulan haberin ardından Ankara kulisleri karışmıştı. O günden beri sessizliğini koruyan İnce ilk açıklamayı Twitter hesabından yaptı.

Ne doğruladı ne yalanladı

İddiaları ne doğrulayan ne de yalanlayan İnce şu ifadeleri kullandı: "Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar."

'Biz seçimi gel bakalım Muharrem'le kaybettik'

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CNN TÜRK'te canlı yayına konuk oldu. İnce, 24 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'li İnce, seçimi kaybetme nedenini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çağrış şekli olarak açıkladı.

asgariucretli.com
Bu haberin tüm hakları asgariucretli.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

ASGARİ ÜCRETLİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER